آموزش آش مصطفی استان مرکزی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 318 تاریخ : ۱۵ آبان ۱۳۹۴

آش مصطفی یکی از انواع آش های محلی است که در استان مرکزی به خصوص شهرستان فراهان طبخ می شود و به ویژه در زمان میهمانی ها مرسوم بوده است.

مواد لازم آش مصطفی برای ۴ تا ۶ نفر
برنج: ۲۰۰ گرم
برگ چغندر: ۵۰۰ گرم
نخود: ۱۰۰ گرم
کشک: ۱۵۰ گرم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک، زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش مصطفی

نخود را که از شب قبل خیس کرده ‏‌اید، با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهید. پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‏‌ اید به نخود اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.

سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می‌شود و آن را خیس نموده‌ اید به آش اضافه کنید. هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.

مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد یک قاشق زردچوبه بعد یک قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‏ شود تا آش شما طعم‏ بهتری داشته باشد.

کشک در آخر اضافه می‌شود و شعله را خاموش کنید. در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می‌شود.

نکته درباره آش مصطفی

انرژی کل این آش ۱۵۰۰ کیلو کالری می باشد.

آموزش آش مصطفی استان مرکزی

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش آش مصطفی استان مرکزی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی