آموزش تهیه ترشی خوشمزه سالاد فصل

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 449 تاریخ : ۱۲ آبان ۱۳۹۴

ترشی سالاد فصل را با انواع مختلف غذاها سرو کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

مواد لازم ترشی سالاد فضل
هویج: ۲ لیوان خرد کرده
گل کلم: ۳ لیوان خرد کرده
سیر: ۵، ۶ حبه
کرفس: ۲ لیوان خرد کرده
گوجه فرنگی: ۲ تا ۳کیلو
نمک و زردچوبه: یک قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
سرکه سفید : یک لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
فلفل سبز تند: ۵ ، ۶ عدد

طرز تهیه ترشی سالاد فصل
گوجه فرنگی‌ها را در قطعات بزرگ خرد می‌کنیم و در یک ظرف پلاستیکی می‌ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می‌زنیم و حدود ۱۵ ساعت اجازه می‌دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از اینکه گوجه‌ها ساعت‌ها در نمک ماندند از صافی رد می‌کنیم و روی حرارت می‌جوشانیم تا اندازه‌ای که آب ان تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست آید.

مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می‌کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می‌ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.

مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر(همان ظرفی که گوجه در آن روی حرارت بود) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می‌گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می‌کنیم. مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب ان را خوب می‌بندیم و بعد از ۲ الی ۳ هفته که جا افتاد قابل استفاده است.

آموزش تهیه ترشی خوشمزه سالاد فصل

منبع : همشهری از ممتازنیوز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش تهیه ترشی خوشمزه سالاد فصل”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی