آموزش تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 369 تاریخ : ۱۲ آبان ۱۳۹۴
با استفاده از سرکه بالزامیک در تهیه ترشی زردآلو، طعمی متفاوت را تجربه کنید.

مدت زمان تهیه : ۳۵ دقیقه

زمان باقی ماندن در چاشنی : ۳۰ دقیقه

فرایند آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مواد لازم ترشی زردآلو
یک پیمانه سرکه بالزامیک سفید
نصف پیمانه عسل
چوب دارچین ۵ تا ۷ سانتی متری
نصف پیمانه آب
۹۰۰ گرم زردآلوی رسیده
۶ عدد میخک کامل

طرز تهیه ترشی زردآلو

۱. برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دهید بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.

۲. یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند.

۳. این کار را با همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهار قاچ کنید. سپس آنها را داخل شیشه شسته و استرلیزه شده بریزید.

۴. شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.

۵. شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه‌ای قرار دهید تا خنک شود.

آموزش تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

منبع : همشهری از aftabir

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی