آموزش ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 225 تاریخ : ۱۵ مهر ۱۳۹۴

ته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین های سنتی ایرانی است که مخصوص استان فارس و شهر شیراز است. این ته چین یک غذای مجلسی است که برای میهمانی ها و جشن ها نیز طبخ می شود.

مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان شیرازی:

برنج: ۵ لیوان
سینه مرغ: ۳ عدد
بادمجان: ۳ عدد
زعفران دم کرده: مقدار لازم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
زرشک: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
آب مرغ: ۱ لیوان
ماست پر چرب: ۱ لیوان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی:

سینه‌ های مرغ را با ۱ عدد پیاز، نمک، زرد چوبه و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید. سپس ریش‌ ریش کنید و کنار بگذارید.

بادمجا ن‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ ای خرد کنید سپس روی بادمجان‌ های حلقه شده نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان‌ ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید (زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد).

شکر را چند دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس به همراه شکر در مقداری روغن تفت دهید.

داخل کاسه‌ ای ماست، زرده‌ های تخم مرغ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با ۱/۴ برنج آبکش شده مخلوط کنید، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و این مخلوط را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.

مقداری زرشک، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش‌ ریش شده را روی این لایه بریزید، مقداری برنج سفید روی این مواد بریزید و به همین صورت ۲-۳ لایه روی هم قرار دهید و لایه آخر را نیز با برج بپوشانید.

حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند. سپس ۱ لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید برنج بپزد، پس از پخت برنج را به صورت قالبی داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

آموزش ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

 

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
  • آموزش پخت ته چین مرغ با قارچ

    آموزش پخت ته چین مرغ با قارچ

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش ته چین مرغ و بادمجان شیرازی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی