آموزش جالب تزئین خبربزه

مجموعه: آشپزی, سفره آرایی تعداد بازدید: 295 تاریخ : ۱ خرداد ۱۳۹۴

مواد و ابزار لازم
خربزه بزرگ: یک عدد
چاقو میوه آرایی
انگور قرمز: مقداری

حدودا نصفی از خربزه را با چاقو جدا می‌کنیم و زیر آن را کمی برش می‌دهیم که صاف بایستد.

از روی لبه خربزه با چاقو سطحی به شکل برگ می‌اندازیم، بعد فاصله بین هر دو برگ را با چاقو پوست می‌گیریم تا برگ‌ها مشخص شوند.

روی برگ‌ها با چاقو گلبرگ‌هایی به صورت چشم در می‌آوریم و از زیر برگ‌ها چاقو را رد کرده و از گوشت جدا می‌کنیم.

لبه‌ برگ‌ها کنگره‌هایی ایجاد می‌کنیم.

فاصله بین هر دو برگ را روی گوشت خربزه یک خط عمودی می‌اندازیم و لبه‌های اطراف‌شان را پوست می‌گیریم تا لبه‌های‌شان تقریبا گرد شوند.

روی هر قسمت ابتدا یک برش نیم‌دایره می‌زنیم و زیر آن را یک لایه نازک خالی می‌کنیم، سپس از داخل گلبرگی که زدیم یک نیم‌دایره دیگر می‌زنیم و زیر آن را خالی می‌کنیم و این کار را تا چهار گلبرگ انجام می‌دهیم.

به همین ترتیب روی هر کدام را به صورت غنچه گل رز می‌زنیم.

دانه‌های داخلش را خالی می‌کنیم، سپس با انگور قرمز یا توپ‌هایی از هندوانه داخل آن را پر کنیم.

آموزش جالب تزئین خبربزه

غزاله تقوی – کارشناس آشپزی و سفره‌آرایی

منبع : آشپزی خانه سبز

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4085
  • آموزش تصویری تزئین هویج به شکل یک گل

    آموزش تصویری تزئین هویج به شکل یک گل

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش جالب تزئین خبربزه”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی