آموزش درست کردن آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 661 تاریخ : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴

مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

  • گوشت گوسفندی با استخوان =۱ کیلو
  • دنبه= ۳۰۰ گرم
  • لپه =یک فنجان سرخالی
  • پیاز متوسط =یک عدد
  • مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
  • آب گوجه فرنگی= یک فنجان
  • رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی= ۵ عدد
  • نمک و فلفل =به مقدار لازم

آموزش درست کردن آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.

آموزش درست کردن آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

منبع : برترینها از نمک

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن آبگوشت دیزی سنگی تبریزی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی