آموزش درست کردن آبگوشت

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 1838 تاریخ : ۱۴ خرداد ۱۳۹۴

مواد لازم تهیه آبگوشت : ( برای ۴ نفر )
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
نخود و لوبیا ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زرد چوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری

طرز پخت آبگوشت

برای تهیه این غذا می تونید از ظرفهای فلزی  (شامل: چدن،استیل،روی، مسی )، سنگی یا سفالی استفاده کنید . بالطبع آبگوشتی که با ظرف سنگی درست میشه خیلی خوشمزه تره . در اینجا بصورت تکنفره درست شده ولی شما می تونید همه مواد رو داخل یه قابلمه بریزید .

آموزش درست کردن آبگوشت

* نکته دیگری که مهم هست و بهتره بگم در مورد گوشت مورد استفاده در آبگوشته ، برای تهیه آبگوشت حتما و حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید . لذیذترین گوشت برای آبگوشت ، گوشت گردن هست  ولی از قلوه گاه ، سردست ، ماهیچه هم استفاده می شه. اگه بتونید دنبه گیر بیارید بهتره یه تکه دنبه هم اضافه کنید .

* نکته : برای تهیه آبگوشت لزومی نداره ترازو استفاده کرده و مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید بلکه  برای هر نفر یه تکه گوشت بزرگ بهمراه استخوان  ،  یک ق س نخود و یک ق س لوبیا و یک عدد سیب زمینی کوچک ( یا نصف سیب زمینی متوسط  ) در نظر بگیرید .

* پیاز رو خرد کرده و با ۲ ق س روغن تفت بدین .

آموزش درست کردن آبگوشت

* سپس ۱ ق م زردچوبه اضافه کرده و مجدد کمی تفت بدین .

آموزش درست کردن آبگوشت

* همونطوریکه گفتم من برای هر نفر یه تکه گوشت بهمراه استخوان در نظر گرفتم .

آموزش درست کردن آبگوشت

* سپس گوشت رو داخل پیاز ریخته و تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه .

آموزش درست کردن آبگوشت

آموزش درست کردن آبگوشت

* داخل هر کدوم از ظرفها یه تکه گوشت قرار بدین .

آموزش درست کردن آبگوشت

بعد نخود و لوبیا رو بریزید .
نکته : نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنید . البته میشه بدون خیس کردن هم بهمراه گوشت پخت ولی بعضا برای جلوگیری از ایجاد نفخ ترجیح می دن نخود و لوبیا رو خیس کنن.

آموزش درست کردن آبگوشت

* بعد آبجوش بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا گوشت و حبوبات کاملا بپزه .

آموزش درست کردن آبگوشت

* نکته :  اگه بصورت تک نفره درست می کنید ، ظرفهای سفالی رو داخل سینی قرار داده و در فر قرار بدین یا اینکه روی شعله مستقیم با حرارت ملایم و با استفاده از شعله پخش کن بپزید .

آموزش درست کردن آبگوشت

* نکته : اگه از قابلمه معمولی استفاده می کنید نیاز به شعله پخش کن نیست ولی حرارت حتما ملایم باشه تا خوب جا بیفته .

* بعد از پخت گوشت ، سیب زمینی ، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و اجازه بدین سیب زمینی ها بپزن.

آموزش درست کردن آبگوشت

* نکته : بجای رب گوجه فرنگی می تونید از خود گوجه فرنگی هم استفاده کنید .

* نکته : بعضا برای خوشرنگ شدن غذا رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت می دن، برای آبگوشت هم می تونید اینکارو انجام بدین.

* نکته : برای خوشمزه تر شدن آبگوشت بعد از خاموش کردن حرارت کمی دارچین اضافه کنید .

* نکته : اگه داخل آبگوشت  کمی زغفران بریزید باعث خوش عطر شدن آبگوشت میشه .

* نکته : پخت و جا افتادن آبگوشت حداقل ۴ ساعت زمان نیاز داره ، پس برای پختش صبور باشید تا آبگوشت خوشمزه ای رو نوش جان بفرمایید .

آموزش درست کردن آبگوشت

آموزش درست کردن آبگوشت

بهارک مبینی

منبع : baharsite .com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن آبگوشت”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی