آموزش درست کردن آش برنج همدان

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 636 تاریخ : ۴ شهریور ۱۳۹۴

آش برنج از آش های سنتی شهر همدان است که با استفاده از مواد غذایی ساده‌ ای شامل گروه‌های مختلف غذایی تهیه می ‌شود.

هضم ساده، وجود منابع مواد مغذی مختلف و سادگی پخت، آن را برای مصرف بیماران مبتلا به سرما‌خوردگی به غذایی مناسب تبدیل کرده است.

سرمای زمستان‌ های همدان، سرمای معروفی است. در آن هوای سرد، تهیه و مصرف انواع آش‌ ها و غذاهایی که در برابر سرما به حفظ سلامت کمک کند، از سنت‌ های دیرینه این شهر است.

مواد لازم جهت تهیه آش برنج برای ۴ نفر
برنج : ۱ پیمانه
عدس : یک چهارم پیمانه
گشنیز خرد شده : ۲۰۰ گرم
ماست برای سرو با غذا : به مقدار لازم
آب قلم : ۲ لیوان
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه آش برنج

ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می گذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب دار شد، برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هرکس بسته به ذائقه خود می تواند به آن، ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب طبع شود.

متخصصان تغذیه معتقدند این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

آموزش درست کردن آش برنج همدان

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن آش برنج همدان”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی