آموزش درست کردن آش شوربا

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 517 تاریخ : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴

شوربا که به آن آش سرماخوردگی هم می گویند و مناسب فصل زمستان است، از آش های سنتی استان هرمزگان است که البته در استان های دیگر هم به روش های دیگری طبخ می شود.

مواد لازم جهت تهیه آش شوربا

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
سبزی آش : ۳۵۰ گرم
برنج : نصف پیمانه
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری
پیاز : ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه آش شوربا

ابتدا یکی از پیازها را خلال کرده و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. سپس برنج را نیز به آن اضافه کرده و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید.

پس از آن که آش کاملا جا افتاد آماده است. آن را در ظرف کشیده با نعنا داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.

آموزش درست کردن آش شوربا

 

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن آش شوربا”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی