آموزش درست کردن آش کشکبا
- مواد لازم کشکبا
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم
جو پخته شده یک و نیم لیوان
پیاز سرخ شده ۲ عدد
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
کشک ۱ کیلوگرم
- طرز تهیه کشکبا
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
کشکبا نوعی آش از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز است
منبع : groohashpazi.blogfa.com