آموزش درست کردن آلبو کباب مازندران

آلو کباب یکی از کباب های محلی است که در استان مازندران با مرغ محلی و یا اردک طبخ می شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه آلو کباب

مرغ محلی : ۱ عدد
آلو : ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
آبغوره : نصف پیمانه
زرشک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
پیاز : ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط
نمک و ادویه : به مقدار لازم

طرز تهیه آلو کباب

مرغ را با کمی روغن کاملا سرخ می کنیم. آلوها را که از نیم ساعت قبل خیساندیم، با پیاز تفت مختصری می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه را هم اضافه کرده،کمی تفت می دهیم.

آلوها را داخل شکم مرغ ریخته و می دوزیم. مرغ و مابقی آلو را با حدود یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم میگذاریم. ممکن است در حین پخت هم مقداری آب اضافه کنیم.

بعد از حدود یک ساعت که مرغ پخت و به اندازه نصف لیوان آب ته قابلمه باقی ماند، آبغوره را اضافه می کنیم و بعد از حدود پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم. غذا حاضر است.

آموزش درست کردن آلبو کباب مازندران

منبع : سیتی پدیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *