آموزش درست کردن اسپاگتی مرغ و قارچ

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 40 تاریخ : ۲۱ شهریور ۱۳۹۴

مواد اولیه اسپاگتی قارچ و مرغ
ماکارونی ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۴۰۰ گرم، سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیوان
جعفری خرد شده مقداری برای تزئین

طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ

۱- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

۲- پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

۳- آب مرغ، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

۴- در صورت تمایل می توانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.

آموزش درست کردن اسپاگتی مرغ و قارچ

منبع : جام جم آنلاین از برترینها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن اسپاگتی مرغ و قارچ”

قالب تفریحی