آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 463 تاریخ : ۷ مهر ۱۳۹۴

بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه‌اش در بسیاری از کشورهای جهان غذای بریانی نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز طرفدار دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می‌آید.

مواد اولیه بریانی برای ۴ تا ۶ نفر :
گوشت گوسفند بدون استخوان ۵۰۰ گرم
جگر سفید گوسفند ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۴ عدد
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان سنگک به مقدار کافی

طرز تهیه بریانی اضفهانی

گوشت را با مقداری آب و ۲ عدد پیاز خرد شده و زردچوبه می‌پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمک اضافه می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه در حین آماده شدن گوشت، جگر سفید را هم می‌پزیم و پس از پختن، چرخ و سرخ می‌کنیم.

در مرحله بعد، گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می‌کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را کنار می‌گذاریم.

نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان دلخواه به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می‌گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می‌ریزیم، طوریکه کف آن چرب شود.

مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می‌کنیم و روی حرارت می‌گیریم تا کف بریانی طلایی شود.

روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می‌ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود.

بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم.

در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می‌ریزیم.

اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می‌کنند. شما می‌توانید در صورت دلخواه کمی خلال بادام و پسته هم روی بریانی بریزید.

این غذا را با سبزی تازه و دوغ میل می‌کنند. این غذا بسیار لذیذ است و معمولا” طرفداران زیادی در بین گردشگران این منطقه دارد.

آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

 

آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

 

آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

 

آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

 

 

 

 

منابع: ویکی، پرتال اصفهان، تیشینه

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن بریانی اصفهانی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی