آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 824 تاریخ : ۱ شهریور ۱۳۹۴

این غذا را بیش‌تر در زمستان می‌خورند و مواد اصلی آن را در بهار و تابستان فراهم می‌کنند.

برای تهیه این خوراک ابتدا گندم را تمیز می‌شویند، سپس آن را می‌پزند و پس از پختن آن را خشک می‌کنند.

سپس بلغور را آسیاب می‌کنند. از چندی قبل دوغ را در مشک می‌ریزند تا آبش گرفته شود. پس از آن با بلغور مخلوط کرده و به صورت گلوله‌هایی در می‌آورند و آن‌ها را در مقابل آفتاب خشک می‌کنند.

از خشک شده آن در زمستان هم به صورت غذا با روغن استفاده می‌کنند و هم در آب خیسانده و از دوغ آن استفاده می‌کنند. اگر کسی سرماخوردگی داشته باشد، به او ترخینه می‌دهند.

آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

خمارآشی : این غذا خوراک فقرای روستاهای استان کرمانشاه است و از دوغ کشک و برنج خردشده تهیه می‌شود. دوغ کشک را قوام آورده و برنج را در آن می‌ریزند.

آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

منبع :
ichto .ir
تیشینه

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4085
  • آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

    آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی