آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 789 تاریخ : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴

مواد لازم ترشی بامجان تو پر
بادمجان قلمی ریز ۲ کیلو گرم
سبزی معطر شامل ( تره ، جعفری ، گشنیز و نعنا )
هویج پاک کرده ۱۵۰ گرم
تمبر هندی یک بسته
سرکه و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر یک بوته

طرز تهیه ترشی بادمجان تو پر

بادمجان ها رو بشورید و یکم کلاهشونو مرتب کنید .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

*با یه چاقو از یه طرفشون مثل تصویر خط بیندازین.

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

بادمجونا رو داخل قابلمه بریزین و روشون آب و سرکه و یکم نمک بریزید تا جایی که سطحشونو تقریبا بگیره و با حرارت متوسط اجازه بدین یکم بپزن و نرم تر بشن .

نکته : میزان ترکیب آب و سرکه اختیاری هست . بعضی ها فقط با آب میپزن که بنظر من ممکنه هم بادمجونا زیادی نرم بشن و از طرفی هم بی مزه !بعضیام فقط با سرکه میپزن که یکم طعم نهایی ترشی رو تیز میکنه .

من تقریبا به ازای هر لیوان آب یه استکان سرکه ریختم.

اجازه ندید بادمجونا زیادی بپزن ، والا بعدا تو سرکه ترشی زود وا میرن .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

آبکش کنید و اجازه بدین یه مقدار آبشون بره .

بادمجون ها تونو رو یه پارچه نخی دونه دونه قرار بدین و اجازه بدین حدود یکروز به همون حالت بمونن تا کاملا خشک بشن . تو این فاصله یکی دو بار هم پشت و روشون کنید .

اینطوری دیگه ترشیتون زود کپک نمیزنه !

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

سبزی رو پاک کنید و بشورین و رو پارچه نخی پهن کنید .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

سیر و هویج رو هم همینطور . و اجازه بدین تا بادمجون ها خشک میشن اونا هم آب اضافیشون تبخیر بشه . اگه یه مقدار پلاسیده شدن اصلا جای نگرانی نداره . بعدا سرکه به داخلشون نفوذ میکنه و درست میشن .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

وقتی سبزیجات کاملا خشک شدن مرحله بعدی رو شروع میکنیم .

تمبر هندی رو با یه لیوان سرکه خیس میکنیم و بعد صاف کنید .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

سبزی ها و هویج و سیر رو کاملا ریز کنید . من از غذاساز استفاده کردم و با کمی نمک و در صورت تمایل کمی فلفل مخلوط کنید .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

با قاشق از مواد داخل شکم بادمجونا رو پر کنید . مثل تصویر .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

همه رو به همین ترتیب آماده کنید .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

بعد دونه دونه داخل شیشه تمیز بچینید و روشون رو با سرکه و تمبر هندی حل شده و نمک و یکم زردچوبه پر کنید .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

درشو محکم ببندین . این ترشی بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ روز آماده خوردن میشه .

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

 

فریده سادات جلالی
منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی