آموزش درست کردن ترشی لبو

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 295 تاریخ : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
این ترشی اشتهاآور و خوشمزه، مخصوص روزهای سرد سال را خودتان درست کنید و همراه با غذا میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم تر شی لبو

لبوی متوسط : ۳ عدد
سیر کاملا ریز شده : ۵ حبه
لیموترش بزرگ : یک عدد
آب : به مقدار لازم
نمک : یک قاشق غذاخوری
سرکه : نصف پیمانه

طرز تهیه ترشی لبو

۱- لبوها را ابتدا با پوست درون یک زودپز ریخته و به مدت نیم ساعت آن‌ها را بپزید تا نرم شوند.

۲- پوست لبوها را خیلی نازک بکنید و هر مدل که می‌خواهید آن‌ها را خرد کنید، فقط سعی کنید خیلی ریز نشوند.

۳- آن‌ها را درون یک ظرف شیشه‌ای دهان گشاد یا سفالی بریزید.

۴- سیر، نمک، سرکه و آب لیمو را درون آب بنفش داخل زودپز بریزید سپس آن‌ها را در ظرفی که لبوها را در آن ریخته‌اید، بریزید. مواظب باشید سطح آب بیش از سطح لبوها باشد.

اگر مقدار آب لبوها، کافی نیست، مقداری آب داغ به آن‌ها اضافه کنید و در گوشه‌ای بگذارید.

۵- همین! شما می‌توانید این ترشی خوشمزه را روز بعد میل کنید.

آموزش درست کردن ترشی لبو

منبع : همشهری آنلاین

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن ترشی لبو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی