آموزش درست کردن حلوای گل سرخ

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 473 تاریخ : ۱۰ تیر ۱۳۹۴

مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ
آرد ۶۰۰ گرم
روغن جامد ۴۰۰ گرم
پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده یک لیوان سر خالی
پودر شکر ۳٫۵ لیوان
عسل ۱۰۰ گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه حلوای گل سرخ

گل سرخ را حتما پودر کنید.

روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.

آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.

سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.

این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .

منبع : جام جم انلاین از ایران بانو

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن حلوای گل سرخ”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی