آموزش درست کردن خورش ترشی تره مازندرانی
خورش ترشی تره یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندارن می باشد که پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم شده ترشی تره به سبک مازندرانی ها را امتحان کنید. این غذا در استان گیلان نیز به شیوه خاص خودش طبخ می شود. در ادامه با طرز تهیه ترشی تره مازندرانی آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی تره
برنج : نصف لیوان
سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) : یک کیلو
آرد برنج : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ تا ۴ عدد
سیرخام : ۱ بوته
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی
ترشی (آب نارنج یا آب انار) : به مقدار دلخواه
طرز تهیه ترشی تره
نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.
ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.
سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.
سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.
مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب دار شدن خورش می شود.
در پایان تخم مرغ ها را اضافه نمایید.
غذا آماده سرو است.
منبع : سیتی پدیا