آموزش درست کردن دسر میان تهی

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 365 تاریخ : ۱۹ تیر ۱۳۹۴

مواد لازم دسر میان تهی
دسر پاناکوتا
پودر ژله آماده

طرز تهیه دسر میان تهی

برای تهیه این دسر بهتره گیلاسهای بلندی انتخاب کنید تا خالی بودن بین دو دسر کاملا مشهود باشه .

دسر پاناکوتا رو مطابق دستور آماده کنید . سپس داخل گیلاس ها بریزید .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

سپس داخل یخچال قرار بدین تا کاملا ببنده .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

پودر ژله آماده رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید .

نکته : می تونید از ژله ها با رنگ های مختلف استفاده کنید چون سر میز خیلی خوشگل میشن.

آموزش درست کردن دسر میان تهی

سپس داخل گیلاسها بریزید . دقت کنید که قرار نیست کل گیلاس رو پر کنیم بلکه حتما سرخالی باشه .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

سلفون هایی برش بدین تا روی گیلاسها رو بشه پوشوند .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

بعد روی گیلاسها رو کاملا بپوشونید .

نکته : پیشنهاد می کنم از دو لایه سلفون بصورت جداگانه استفاده کنید . چون ممکنه سوراخ بشه یا درز باز کنه و ژله بیرون بریزه.

آموزش درست کردن دسر میان تهی

و به همین صورتی که من قرار دادم ، در یخچال قرار بدین تا ژله ببنده .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

بعد از اینکه ژله کاملا بست ، سلفون رو از روی ژله بردارید.

اولین باری که داشتم این مورد رو امتحان می کردم از کاغذ استفاده کردم ( یاد دوران تحصیل بخیر، جز آزمایشهای علوم مون بود) و ژله رو برگردوندم ولی سلفون خیلی راحت تر و مطمئن تره . کاغذ بعد از خیس شدن نشتی میده .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

به همین راحتی می تونید دسری درست کنید که بین دو دسر خالی هست .

آموزش درست کردن دسر میان تهی

آموزش درست کردن دسر میان تهی

 

بهارک مبینی
منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن دسر میان تهی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی