آموزش درست کردن رولت پرتقال

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 181 تاریخ : ۱۸ آذر ۱۳۹۳

مواد لازم رولت پرتقال
سفیده تخم مرغ ۸ عدد
پودر قند ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
مارمالاد پرتقال یه میزان لازم
رنده پوست یک پرتقال بزرگ
آب پرتقال ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رولت پرتقال

فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن گنید. سفیده تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن بزنید.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

پودر قند را طی دو مرحله به سفیده اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

آنقدر با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد و از کاسه نریزد.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

آموزش درست کردن رولت پرتقال

رنده پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

آرد را الک کرده با لیسک داخل مواد فولد کنید.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

در قالب ۳۰*۴۰ کاغذ روغنی انداخته و کمی کاغذ را کمی چرب کنید و با پالت سطح رولت رو یکنواخت کنید. در فر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

این هم رولت خوشمزه ما بعد از پخت… تمام خوشمزگی این رولت به پوست پرتقال رنده شده داخلشه که توی عکس هم کاملا مشخصه… به هیچ عنوان هم بو و طعم سفیده تخم مرغ نمیده… مطمئن باشید.

آموزش درست کردن رولت پرتقال

میتوان رولت را داغ داغ رول کنید و بگذارید سرد شود سپس باز کرده و روش مارمالاد یا خامه فرم گرفته و یا انواع کرمفیل قرار بدید و دوباره رول کنید و سلفون بپیچید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود سپس با چاقو اره ای برش بزنید.

میتوان رولت رو کمی که از داغی افتاد مارمالاد زده و رول کنید و بقیه مراحل…

من با مارمالادش رو بیشتر ترجیح میدم. کم کالری تر هم هست!

آموزش درست کردن رولت پرتقال

نکته: برای نصف مواد اولیه ذکر شده از قالب ۲۰*۳۰ سانتی متر استفاده کنید.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن رولت پرتقال”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی