آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 756 تاریخ : ۲۰ تیر ۱۳۹۴

مواد لازم سالاد ترشی مشهدی
مواد لازم برای ترشی ها براساس ذائقه افراد میتونه اندازش متغیر بشه .پس نیاز نیست که وزنشون کنید .
اینبار موادی که چشمی در نظر گرفته بودمو اندازه گرفتم :
هویج پاک کرده یک و نیم کیلوگرم
گل کلم پاک کرده دو و نیم کیلوگرم
گوجه فرنگی شش کیلوگرم
فلفل سبز تند چند عدد ( دوستانی که به فلفل حساسن مراقب باشن)
سرکه حدود شش لیوان ( من از سرکه قرمز خانگی استفاده کردم)
ساقه کرفس یک کیلو ودویست گرم
نمک به میزان لازم
سیر یک بوته بزرگ

طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی

کلیه سبزیجاتو بشورین و اجازه بدین آبشون بره .

گل کلم هارو با کمک چاقو و دست گل گل کوچولو کنید.

هویج رو هم نگینی خورد کنید . کرفس رو هم تکه تکه کنید .

روی پارچه نخی پهن کنید و اجازه بدین حدود یکروز بمونن تا حسابی خشک بشن .

اگه یه کوچولو چروکیده شدن موردی نداره. دوباره بعدا باز میشن . کاملا خشک بودن مواد تو این ترشی بسیار بسیار مهمه ، والا بعدا کپک میزنه و کلیه زحماتتون هدر میره.

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

سیر رو پوست بکنید و به شکل دلخواه خورد کنید و روی پارچه نخی بگذارین.

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

گوجه های شسته شده رو یا پوست بکنید و پوره کنید و یا رنده بزنید .

میتونید گوجه رو از صافی رد کنید تا تخم هاش گرفته شه. اما من انجام ندادم.

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

روی حرارت قرار بدین و نمک بزنید .

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

یک ربع تا بیست دقیقه که جوشید و آب گوجه غلیظ شد حرارتو خاموش کنید .

زیاد جوشیدن گوجه کیفیت ترشی رو کم میکنه. هرچند ممکنه ترش تر بشه .

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

فلفل رو تکه تکه و یا درسته استفاده کنید .

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

همه سبزیجاتو داخل یه ظرف بزرگ بریزین.

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

سرکه را اضافه کنید .

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

و آب گوجه و کاملا مخلوط کنید .

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

وقتی ترشی کاملا خنک شد درون شیشه تمیز و خشک بریزید .

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

تا ۲۴ ساعت درطرف ترشی رو پارچه بگذارین و چکش کنید و اگه به آب گوجه نیاز داشت بهش اضافه کنید .

بعد از اون درشو محکم کنید و داخل یخچال نگه داری کنید .

بعد از حدود یک ماه آماده مصرف میشه .

نکته : بازم تاکید میکنم که کاملا خشک بودن مواد تو این ترشی خیلی خیلی اهمیت داره .

چون سرکه کمی تو ترشیمون استفاده شده حتما باید در یخچال نگه داری بشه .

من چون عجله داشتم این عکسو بعد از ده روز گرفتم.

آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی

فریده سادات جلالی
منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن سالاد ترشی مشهدی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی