آموزش درست کردن سالاد شیرازی

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 330 تاریخ : ۲۲ شهریور ۱۳۹۴

سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالاد های ایرانی است که تهیه آن بسیار آسان است و مواد لازم آن معمولاً در اکثر منازل در دسترس هستند. این سالاد در کل کشور طرفدار دارد اما اصل آن مربوط به استان فارس و شهر شیراز است.

مواد اولیه سالاد شیرازی برای ۳ نفر
خیار (بزرگ و سالادی): ۱ عدد
لیمو ترش : به میزان لازم
گوجه فرنگی (متوسط) : ۲ عدد
نعنا خشک : به میزان لازم
پیاز (کوچک) : ۱ عدد
جعفری (ساطوری شده) : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد شیرازی

ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید. برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برش های ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.

سپس خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.

سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید. سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند. پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.

حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل، نعنا خشک، جعفری و نمک و آب لیمو ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.

آموزش درست کردن سالاد شیرازی

نکاتی در مورد سالاد شیرازی

۱- بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.

۲- اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.

۳- در صورت تمایل به جای آبلیمو از آبغوره، آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.

 

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن سالاد شیرازی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی