آموزش درست کردن سس کچاپ
مواد لازم سس کچاپ
گوجه فرنگی یک کیلو
فلفل دلمه قرمز یک عدد
سیر چند حبه ( من از ۷ حبه استفاده کردم)
ساقه کرفس چند تکه
سرکه سفید ۲قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای به میزان لازم ( من ۲ قاشق سوپخوری استفاده کردم)
نمک . فلفل سفید . پودر پیاز . زنجبیل و دارچین به میزان لازم
میزان استفاده از سیر ، شکر و ادویه ها سلیقه ای هست و با توجه به ذائقه هر فردی متفاوته.
این میزان مواد ، حدودا یک بطری سس موشکی بهتون سس کچاپ میده .
طرز تهیه سس کچاپ
گوجه فرنگی هاتون رو بشورین .
و پوست بکنید .
*برای اینکه پوست گوجه هاتون راحت تر جدا بشن بهتره اونارو چند دقیقه تو اب جوش بگذارین و بلافاصله بعد از اینکه خارج کردید تو آب سرد قرار بدین. شک وارد شده باعث میشه پوستش خیلی راحت کنده بشه .
فلفل دلمه رو نصف و هسته هاشو بیرون بیارین و خورد کنین . سیر رو پوست بکنید و ساقه کرفس و گوجه ها رو چند تکه کنید.
و همه رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم با درب بسته قرار بدین .
گوجه ها آب میندازن و نرم میشن .
مواد سس رو از صافی دونه ریز رد کنین تا تخم گوجه و اضافات فلفل و سیر و کرفس گرفته بشه و مایه یکدستی مثل تصویر ایجاد شه .
این دون های ریزی که تو سس من هست بخاطر اینه که سیر رو هم از صافی رد کردم . شما اگه طعم سیر رو دوست ندارین میتونید از همون اول جداشون کنید، چون عطرش رو حین جوشیدن گوجه ها پس داده .
نمک و ادویه هارو بهش اضافه کرده و دوباره روی حرارت قرار بدین تا با شعله پایین بجوشه و غلیظ شه.
یه مقدار که جوشید روغن زیتون و سرکه رو اضافه کنید.
نکته: اوایلی که سستون میخواد غلیظ بشه ممکنه حباب بزنه و به بالا پرتاب شه. مراقب دستتون باشین که نسوزه.
هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره.
وقتی به غلظت مورد نظرتون رسید حرارت رو خاموش کرده و اجازه بدین تا سس کاملا خنک بشه و سپس در ظرف مورد نظر بریزین و دربشو محکم کنید.
اینم سس کچاپ خوشمزه و خوشرنگمون…
فریده سادات جلالی
منبع : baharsite.com