آموزش درست کردن سمبوسه سیب زمینی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 645 تاریخ : ۵ آبان ۱۳۹۳

مواد لازم برای خمیر سمبوسه

یک پیمانه ماست
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن آب شده
دو و نیم پیمانه آرد
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش درست کردن خمیر سمبوسه

همه مواد بالا را باهم مخلوط کرده و آن را ورز دهید. کم‌کم به آن آب اضافه ‏کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. اگر خمیر به دستتان چسبید کمی آرد روی آن پاشیده و دوباره ورز دهید. سپس آن را در نایلون قرار داده و یک ساعت نگهدارید. سپس از آن استفاده نمایید.

آموزش درست کردن سمبوسه سیب زمینی

 

مواد لازم سمبوسه سیب زمینی

چهار عدد سیب زمینی
یک عدد پیاز
یک پیمانه هویج رنده شده
یک پیمانه نخود فرنگی یا باقالی پخته
زردچوبه، روغن، نمک به مقدار لازم
نصف پیمانه شوید تازه
نصف قاشق چای خوری ادویه کاری

طرز پخت سمبوسه سیب زمینی

پیاز را خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. زردچوبه و ادویه کاری را به پیاز افزوده و تفت دهید. سپس شوید را ریخته و گاز را خاموش کنید.

سیب‌زمینی پخته‌شده را پوست‌کنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشت‌کوب بکوبید تا خوب مخلوط شوند

خمیر را طبق روش بالا آماده کنید. و وسط هر خمیر بریده‌شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید. سپس لایه‌ها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمت‌هایی که لایه‌ها روی هم افتاده‌اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه‌ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید.

آموزش درست کردن سمبوسه سیب زمینی

منبع : ۵۰۴۰

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن سمبوسه سیب زمینی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی