آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 334 تاریخ : ۱ شهریور ۱۳۹۴

ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف استان کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

مواد لازم سوپ ترخینه

ترخینه : ۲ گلوله
لپه و عدس : نیم پیمانه
آب مرغ : ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ
پیاز درشت : یک عدد
اسفناج خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ترخینه

ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.

لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.

سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .

وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

نکته

اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.

آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

منبع : همشهری آنلاین

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
  • آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

    آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی