آموزش درست کردن سیب پلو کرمانشاهی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 550 تاریخ : ۲۲ مهر ۱۳۹۴

سیب پلو یکی از پلوهای سنتی کرمانشاه است که مواد اصلی آن برنج و سیب زمینی هستند. در برخی خانواده ها به این غذا گوشت نیز اضافه می کنند.

مواد لازم جهت تهیه سیب پلو
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
برنج: ۵ پیمانه
سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد
خرما: ۲۰۰ گرم
کشمش پلوئی: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
زعفران و نمک: به میزان لازم
کره یا روغن: ۱۰۰ گرم

طرز پخت سیب پلو

برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می‌کنیم. سپس سیب زمینی را به صورت مکعب خرد می کنیم.

وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته و بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه می‌کنیم.

بعد از چند جوش برنج را صاف کرده و سپس مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست می‌کنیم.

بعد حدود ۲ کفگیر برنج را داخل قابلمه ریخته و شوید را می‌ پاشیم.

دوباره برنج ریخته و لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می‌ پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم می کنیم.

در مرحله آخر نیز با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین می‌کنیم.

آموزش درست کردن سیب پلو کرمانشاهی

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن سیب پلو کرمانشاهی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی