آموزش درست کردن مارمالاد (مربا) هویج

0
تعداد بازدید : 974

مواد لازم مارمالاد هویج
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب ۱/۴ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد هویج

آموزش درست کردن مارمالاد (مربا) هویج

هویج را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس با میکسر هویج را پوره کنید.

هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید ، شکر را اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود ) ، زعفران ، پودر هل و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

آموزش درست کردن مارمالاد (مربا) هویج

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Enter Captcha Here : *

Reload Image