آموزش درست کردن مرغ شکم پر مازندرانی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 61 تاریخ : ۳ شهریور ۱۳۹۴

مرغ شکم پر از آن دسته غذاهایی است که در هر منطقه به شیوه خاص خودش طبخ می شود. طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی که از غذاهای مجلسی استان مازندران است در ادامه می آید.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی
مرغ : ۱ عدد (۱٫۵ کیلو گرم)
سبزی معطر ریز خرد شده شامل گشنیز، جعفری و برگ سیر تازه : ۴۰۰ گرم
تخم انار ترش تازه یا خشک شده و ساییده شده : ۳ قاشق سوپخوری
سیر خام : چند حبه
گردو پودر شده : ۲۰۰ گرم
ایه و اِناریژه : به مقدار لازم
زعفران دم شده : به میزان لازم
پیاز متوسط رنده شده : ۲ عدد
شکر (در صورت تمایل) : مقداری
رب انار : ۲ قاشق سوپخوری
آلو : ۱۰ تا ۱۵ عدد
نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی

پیاز رنده شده را تفت می‌ دهیم تا کمی‌ طلایی شود. بعد سبزی خرد شده را به همراه سیر خرد شده اضافه کرده و کمی‌ تفت می‌دهیم.

آلو خرد شده را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می‌کنیم. رب انار و تخم انار را اضافه می‌کنیم و بعد گردو را اضافه می‌کنیم و چند دقیقه روی حرارت تفت می دهیم. در صورت تمایل کمی شکر برای ملس شدن به آن اضافه می کنیم.

تمامی‌ مواد را خوب مخلوط کرده و درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می‌دوزیم. مرغ را درون روغن سرخ می کنیم می گذاریم با ۱ پیاز رنده و با چند عدد آلو و کمی‌ آب با حرارت کم بپزد.

در صورت تمایل می توانید چند بادمجان را سرخ کرده با کمی پیاز داغ کنار مرغ بگذارید تا با مرغ بپزد.

 

نکته

ایه و اِناریژه نوعی سبزی محلی و بسیار معطر مازندرانی است که بسیار کمیابت است و در صورت در دسترس نبودن در غذا استفاده نمی شود.

آموزش درست کردن مرغ شکم پر مازندرانی

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن مرغ شکم پر مازندرانی”

قالب تفریحی