آموزش درست کردن پاناکوتا شکلاتی

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 144 تاریخ : ۳ آبان ۱۳۹۳

مواد لازم پاناکوتا
شیر ۱/۵ (یک و نیم) پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
خامه ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای شیری ۶۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
بریلو توت فرنگی متالیک ۱۰۰ گرم ( جهت تزیین )
بریلو کاکائو ۱۰۰ گرم ( جهت تزیین )

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

این دسر بسیار راحته و همه مواد بروشی ساده با هم ترکیب شده و دسری خوشمزه رو بوجود می آره .

مزیت دیگه ای که داره اینه که در دمای محیط براحتی آب نمی شه.

مزیت دیگه : وقتی شکلاتتون به هیچ وجه آب نمیشه یا شکر قهوه ای تون سفت شده ، می تونید برای چنین دسری استفاده کنید.

در قابلمه ای شیر رو بریزید ، سپس شکر قهوه

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن پاناکوتا شکلاتی”

دیدگاه ها بسته شده اند.

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی