آموزش درست کردن چیز کیک با خمیر یوفکا

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 544 تاریخ : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴

مواد لازم چیز کیک برای چهار نفر
خمیر یوفکا مستطیلی شکل: چهار ورق
پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا: یک بسته
شکر: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
ژله قرمز (طعم دلخواه): یک بسته
کره و سفیده تخم مرغ: به میزان لازم

طرز تهیه چیز کیک با خمیر یوفکا

ژله قرمز را در یک لیوان آبجوش حل کرده، وقتی کاملا حل شد، چهار تا پنج قاشق آب یخ در آن ریخته و کف قالب میریزیم، سپس آن را در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. (هر رنگ دیگری که دوست داشته باشید میتوانید استفاده کنید) پنیر خامهای، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. ژله آلوئهورا را در نصف لیوان آبجوش حل کرده، روی بخار آب میگذاریم وقتی کاملا حل شد، سه تا چهار قاشق آب یخ به آن اضافه میکنیم، سپس ژله آلوئهورا و خامه را به مخلوط پنیر اضافه کرده، خوب هم میزنیم و داخل قالب روی ژله قرمز میریزیم، بعد مجددا در یخچال میگذاریم تا ببندد.

خمیر یوفکا را ورق به ورق باز کرده، روی هر لایه کمی سفیده تخممرغ و کره آب شده با قلمموی میمالیم. هر چهار لایه خمیر را به اندازه دهانه قالب برش زده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم، پس از خارج کردن از فر صبر میکنیم تا خنک شود. وقتی که ژله در یخچال آماده شد، کف قالب را چند ثانیه در آب جوش فرو برده، سپس روی خمیرهای یوفکا را برگردانده و تزیین میکنیم.

میتوانیم به جای ژله آلوئهورا از دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین استفاده کنیم که در این صورت از لیوان شکر استفاده میکنیم. در ضمن میتوانیم مانند عکس مایه چیزکیک را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت نسکافه یا کاکائو بزنیم.

آموزش درست کردن چیز کیک با خمیر یوفکا

سعیده نظام آبادی – کارشناس آشپزی و شیرینی‌پزی

منبع : آشپزی خانواده سبز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن چیز کیک با خمیر یوفکا”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی