آموزش درست کردن کتلت ماهی هرمزگان

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 393 تاریخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۴

کتلت ماهی یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان است که به روشی خاص طبخ می شود. برای تهیه این غذا از ماهی مومغ استفاده می کنند و آن را با سس خردل میل می کنند.

مواد لازم برای تهیه سس خردل

آب: ۱ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده: یک سوم لیوان
پودر خردل: ۲ قاشق مرباخوری
سس مایونز: دو سوم لیوان

مواد لازم برای تهیه کتلت
ماهی : ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط (ساطوری شده) : ۱ عدد
تخم مرغ : ۱ عدد
سیر رنده شده : ۲ حبه
رنده پوست لیمو : ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم
خرده های وسط نان باگت (نان ساندویچی) : ۱۰۰ گرم یا ۰٫۲ لیوان معمولی
آب لیمو : یک قاشق سوپخوری

روش تهیه کتلک ماهی

در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم. مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.

پیاز، سیر، ماهی، خرده های نان، تخم مرغ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. این مخلوط را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد در می آوریم.

در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.

برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.

آموزش درست کردن کتلت ماهی هرمزگان

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن کتلت ماهی هرمزگان”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی