آموزش درست کردن کدو بره مازندران
کدو بره یکی از خوراک های ساده مازندرانی است که به خصوص برای گیاهخوارن گزینه مناسبی به شمار می رود.
مواد اولیه جهت تهیه کدو بره (برای ۴ نفر)
سیب زمینی : ۲ عدد
گوجه فرنگی : ۵ عدد
کدو سبز : ۵ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
زردچوبه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
پیاز بزرگ : ۱ عدد
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه کدو بره
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را نگینی خرد می کنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت میدهیم. نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیب زمینی را که نگینی خرد کرده، داخل آن می ریزیم و مواد را کمی تفت میدهیم. شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و می گذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ می کنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجه فرنگی های خرد شده و تخم مرغ ها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر می کنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد.
در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو میکنیم.
بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره، گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.
منبع : سیتی پدیا