آموزش درست کردن کرم باواریا

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 114 تاریخ : ۴ مرداد ۱۳۹۴

مواد لازم کرم باواریا
شیر دو و نیم لیوان
خامه ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۶ عدد
کاکائو ۳ ق س
پودر ژلاتین ۳ ق س ( یا ورق ژلاتین ۹ عدد )
وانیل نصف قاشق مرباخوری
شکر ۱ لیوان
قالب

آموزش درست کردن کرم باواریا

طرز تهیه کرم باواریا

اول از همه پودر ژلاتین رو با یک سوم فنجان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار قرار بدید تا ژلاتین حل بشه .

آموزش درست کردن کرم باواریا

زرده تخم  مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .

نکته : سفیده های تخم مرغ رو می تونید فریز کنید و در انواع شیرینی ها و کرم ها استفاده نمایید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

آموزش درست کردن کرم باواریا

بعد وانیل رو اضافه کرده و مجددا” کمی هم بزنید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

شیر رو گرم کنید ( لزومی نداره بجوشه کافیه که خوب گرم بشه ).

بعد شیر رو به مایه قبلی آروم آروم اضافه کرده و هم بزنید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

به اندازه یه ملاقه از شیر رو نگهدارید و با خامه هم بزنید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

مخلوط خامه و شیر رو به مایه قبل اضافه کرده و مخلوط کنید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

بعد ژلاتینی که در آب حل شده رو داخل این مایه ریخته و کاملا هم می زنیم .

آموزش درست کردن کرم باواریا

قالبتون رو با اسپری روغن که مخصوص اینکار هست ، چرب کنید . در صورتیکه اسپری ندارید قالب رو با روغن مایع چرب کنید .

نکته : اینکار حسنی که داره هم برگردوندن کرم توی ظرف سرو رو راحت تر می کنه و هم سطح کرم رو براق تر و قشنگ تر می کنه . مزه روغن اصلا حس نمی شه پس با خیال راحت اینکارو انجام بدین .

آموزش درست کردن کرم باواریا

نصف مایه رو داخل قالب بریزید و بعد قالب رو در یخچال قرار بدین ( اگه عجله داشتید می تونید داخل فریزر بذارید ).

نکته : حتما کف مایه رو قبل از قرار دادن در یخچال از روی مایه جمع کنید چون در غیر اینصورت بعدا” بین دو رنگ حباب هایی دیده می شه .

آموزش درست کردن کرم باواریا

پودر کاکائو رو با ۴ ق س آبجوش مخلوط کرده و به بقیه مایه اضافه کنید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

بعد از بسته شدن کرم سفید ، مایه کاکائویی رو داخل قالب بریزید . سعی کنید اینکارو خیلی آروم انجام بدین تا سطح جدایش بین دو رنگ صدمه نبینه .

نکته : در صورتیکه لایه سفید خیلی ببنده (زمان موندن لایه اول در یخچال یا فریزر زیاد باشه )  بعدا” موقع برگردوندن در ظرف ممکنه دو لایه از هم جدا بشن . پس هر وقت حس کردید که لایه اول کمی بست آروم آروم لایه دوم رو داخل قالب بریزید.

آموزش درست کردن کرم باواریا

قالب رو داخل یخچال بذارید تا کرم کاملا ببنده و پس از بسته شدن با چاقویی لبه های کرم رو از دور قالب جدا کرده و روی ظرف مورد نظرتون برگردونید .

آموزش درست کردن کرم باواریا

آموزش درست کردن کرم باواریا

 

معصومه نصیری
منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن کرم باواریا”

قالب تفریحی