آموزش درست کردن کوفته نخودی همدان

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 73 تاریخ : ۴ شهریور ۱۳۹۴

کوفته نخودی یکی از غذاهای محلی استان همدان به خصوص شهرستان تویسرکان است و یکی از انواع متفاوت کوفته است که در کشورمان طبخ می شود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
گوشت مغز ران : ۵۰۰ گرم
شیره انگور : یک دوم لیوان
نخود : ۴۰۰ گرم
سرکه : یک دوم لیوان
تخم ‏مرغ : ۱ عدد
رب‏ گوجه ‏فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

مواد لازم برای داخل کوفته ‏ها
خرمای‏ هسته گرفته
آلو
کشمش
زرشک
گردو
یک عدد تخم مرغ آب پز

طرز تهیه کوفته نخودی

نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید، سپس آن را با گوشت دو تا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. بعد ادویه و نمک را اضافه کرده، نیمی از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. تخم ‏مرغ را نیز اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه کاملا ورز دهید.

از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چای خوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید.

در یک ظرف بزرگ مقداری پیاز داغ بریزید و با کمی روغن و رب گوجه ‏فرنگی کمی تفت دهید. ۲ لیتر آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

سپس کوفته ‏ها را یکی یکی و آهسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا کوفته‏ ها سفت و بسته شوند. حالا شعله را ملایم نموده تا مغز کوفته ‏ها نیز بپزد.

بعد از ۲۰ دقیقه سرکه و شیره را با هم ترکیب کنید و به سُس کوفته‏ ها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا کوفته‏ ها طعم سرکه شیره را بگیرند.

آموزش درست کردن کوفته نخودی همدان

نکته:

انرژی کل کوفته نخودی همدان برابر با ۳۰۰۰ کیلوکالری می باشد.

 

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن کوفته نخودی همدان”

قالب تفریحی