آموزش دسر فرنی با ژله

مواد لازم فرنی با ژله

آرد برنج: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین آموتیا: سه ساشه (معادل سه بسته)
گلاب:۱/۴ پیمانه
شیر: یک لیتر
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱۰۰ گرم
آبجوش: یک و نیم پیما

طرز تهیه فرنی با ژله

پودر ژله را در آبجوش حل کرده و در سینی کوچکی میریزیم. سینی ژله را در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد و به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم.

در ظرف دیگری آرد برنج، شکر و شیر را مخلوط کرده، پودر ژلاتین آموتیا را روی آن پاشیده، سپس روی اجاق قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا شیر جوشیده، شکر و ژلاتین حل شده و فرنی کمی غلیظ شود. گلاب را افزوده، فرنی را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا خنک شده، اما نبندد.

کف قالب مورد نظر کمی فرنی ریخته، بعد ژله مکعبی خرد شده را افزوده و روی آن باقی مانده فرنی را میریزیم. فرنی را به مدت یک شب در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. پس از آماده شدن، فرنی را از قالب جدا کرده و به دلخواه تزیین میکنیم.

آموزش دسر فرنی با ژله

نجمه امیری
مجله شماره ۲۳۸ و ۲۳۹ صفحه ۷۴

منبع : آشپزی خانواده سبز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Enter Captcha Here : *

Reload Image