آموزش شیرینی گردویی خانگی
شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
مواد لازم شیرینی گردویی
گردوی خورد شده : ۱۵۰ گرم
زرده ی تخم مرغ : ۳ عدد
هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری
شکر آسیاب شده : ۱ پیمانه
آرد سفید : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۱ قاشق مربا خوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی گردویی
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
منبع : beytoote.com