آموزش پتله پلو استان مرکزی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 469 تاریخ : ۱۵ آبان ۱۳۹۴

پتله پلو یکی از انواع پلو های سنتی استان مرکزی و به خصوص شهر اراک است که البته در مناطقی دیگر از کشورمان مانند استان همدان نیز به شیوه ای متفاوت طبخ می شود.

مواد لازم پتله پلو
برنج
: ۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
گندم آسیاب شده (پتله): ۵۰ گرم
روغن: به مقدار لازم
زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آب: به مقدار لازم

طرز تهیه پتله پلو

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن همراه با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران تفت می دهیم. پس از تفت، آب به مقدار لازم حدود ۲ لیوان در آن می ریزیم. سپس پتله یا همان گندم آسیاب شده را در آن می ریزیم تا بپزد.

در این فاصله برنج را به مواد اضافه می کنیم. وقتی آب آن کاملا بخار شد دم کن قابلمه را می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد بعد از نیم ساعت غذا کاملا آماده سرو است.

آموزش پتله پلو استان مرکزی

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پتله پلو استان مرکزی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی