آموزش پخت آبگوشت کرمانشاهی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 328 تاریخ : ۵ آبان ۱۳۹۴

آبگوشت کرمانشاهی یا آبگوشت گوجه سبز از غذاهای محلی و سنتی کرمانشاه است که عمده تفاوت آن با آبگوشت ساده در طعم ترش آن است که به دلیل وجود گوجه سبز ایجاد می شود.

مواد اولیه آبگوشت کرمانشاهی برای ۶ نفر:

گوشت آبگوشتی: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
گوجه سبز: ۳۰۰ گرم
دنبه: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
حبوبات شامل نخود و لوبیا سفید: ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
لیمو عمانی: ۱ عدد
نعنا خشک: به میزان لازم
پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری
فلفل: به میزان لازم
زعفرانآبکردهو غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی

ابتدا نخود و لوبیا را ۲ بار جوشانده و آبش را خالی می کنیم.

مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میکنیم. سپس پیاز را شسته و ۴ قسمت میکنیم و داخل دنبه تفت می دهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه می کنیم. گوشت را به مواد اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری آب اجازه می دهیم مواد بپزد.

گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمک می پزیم و از صافی رد میکنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.

بعد از پختن گوشت کمی از دنبه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب می کنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت می دهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا کرده و به همراه نعنا خشک، پودر سیر، زعفران، گوجه سبز پوره شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب می کوبیم و به آبگوشت اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه می کنیم و اجازه میدهیم غذا کاملا جا بیفتد.

آموزش پخت آبگوشت کرمانشاهی

نکاتی درباره آبگوشت کرمانشاهی

۱- در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده کنید.

۲- توجه داشته باشید میزان دنبه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به کار بردن دنبه اضافی اجتناب کنید.

آموزش پخت آبگوشت کرمانشاهی

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت آبگوشت کرمانشاهی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی