آموزش پخت بادمجان با گوشت کبابی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 225 تاریخ : ۳ مرداد ۱۳۹۳
  • مواد لازم بادمجان با  گوشت کبابی

گوشت بره 500 گرم
پودر رازیانه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری
نمک
بادمجان متوسط دو عدد
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
برگ‌های تازه ریحان 3 قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
پنیر فتا یک چهارم پیمانه
لیمو ترش یک عدد

  • طرز تهیه بادمجان با  گوشت کبابی

سیخ‌های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس شوند. گوشت‌های فیله بره را نیز به مکعب‌های دو سانتی‌متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت‌ها برسد. بادمجان‌ها را از طول به ورقه‌های نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند.

در این فاصله، کباب‌پز را روشن کنید. در یک کاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادنجان‌ها روغن زیتون بمالید. روی نان‌ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید. گوشت‌ها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادنجان و نان‌ها روی کباب‌پز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت‌ها به خوبی پخته شوند. 4 تا 6 لایه بادنجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید. روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید. این غذا را با نان‌های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید .

آموزش پخت بادمجان با گوشت کبابی

خوراک بادمجان با گوشت کبابی

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت بادمجان با گوشت کبابی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی