آموزش پخت بادمجان پلو

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 739 تاریخ : ۲ آذر ۱۳۹۳

مواد لازم بادمجان پلو
سیب زمینی یک عدد کوچک
گوجه فرنگی دو عدد متوسط
زعفران آب کرده به میزان لازم
برنج   یک و نیم پیمانه پلوپز
پیاز یک عدد درشت
شوید خشک یک و نیم قاشق سوپخوری
سیر دو حبه
بادمجان  یک عدد متوسط
نمک . زردچوبه . دارچین و زنجبیل به میزان لازم
روغن جهت سرخ کردن

مواد لازم برای تزیین بادمجان پلو
بادمجان قلمی ۲ عدد
جعفری خورد شده
فلفل دلمه رنگی یک عدد کوچک

طرز تهیه پلو بادمجان

بادمجان رو پوست کنده و مکعبی خورد کنید . زیاد ریز نباشه که حین سرخ شدن کوچولوتر میشن  و ممکنه تو پلوتون بعدا نرم بشن . سپس در یک آبکش قرار داده و بهشون نمک بپاشین و اجازه بدین بین نیم تا یک ساعت بمونه و آب سیاهی پس بده .

آموزش پخت بادمجان پلو

دو تا بادمجان قلمی رو هم بشورین و بصورت نواری و بلند برش بزنین و روشون نمک بپاشین .

آموزش پخت بادمجان پلو

بعد از گذشت زمان طی شده هر دو مدل بادمجون رو حسابی خشک کنید و با روغن سرخ کنید و روی دستمال آشپزخونه روغن اضافیشو بگیرید .

آموزش پخت بادمجان پلو

سیب زمینی رو پوست بکنید و نگینی درشت خورد کرده و با کمی نمک سرخ کنید .

آموزش پخت بادمجان پلو

سیر و پیاز نگینی شده رو کمی تفت بدین تا نرم و سبک بشن .

آموزش پخت بادمجان پلو

ادویه ها و بادمجونای مکعبی و سیب زمینی رو اضافه کرده و یکم تفت بدید تا عطر ادویه ها در بیاد.

میزان نمک رو هم با چشیدن تنظیم کنید .

آموزش پخت بادمجان پلو

گوجه هاتونو رنده بزنید و تو این مرحله اضافه کنید .

توجه کنید که در این مرحله حرارت باید زیاد باشه تا آب گوجه سریع تبخیر بشه که بادمجون ها رو نرم و له نکنه.

آموزش پخت بادمجان پلو

برنج رو به روش معمول آبکش کنید .

من اصولا برای درست کردن پلوهای مخلوط حین جوشوندن برنج یکم آبلیمو اضافه میکنم تا برنجم در نهایت دون دون تر در بیاد .

اگه میخواین برنجتون رو بروش معمولی دم کنید ، ته دیگ مورد نظرتون رو بگذارین و از مواد بادمجونی لابلای برنج بگذارید و روش زعفران آب شده و شوید ریخته و اجازه بدین دم بکشه .

اما اگه میخواین پلوتون تزیین داشته باشه :

وقتی برنج رو در آبکش ریختین زعفران و مواد میانی رو اضافه کنید و خیلی آروم با کفگیر مخلوط کنید .

آموزش پخت بادمجان پلو

و در مرحله بعد شوید خشک …

آموزش پخت بادمجان پلو

یدونه کاغذ روغنی زیر کار پهن کنید .

بادمجونای قلمی سرخ شده رو مطابق تصویر لبه یدونه بشقاب بزرگ یا سینی بچینید .

آموزش پخت بادمجان پلو

و برنجتون رو آروم در مرکز ظرف بریزین. یکم فشردشون کنید تا حین پخت نریزن .

آموزش پخت بادمجان پلو

لبه های بادمجونا رو مطابق تصویر روی پلوتون برگردونید و در آخر برای اطمینان با یدونه خلال دندون فیکسشون کنید .

آموزش پخت بادمجان پلو

و در مکروفر با قدرت ۳۶۰ و به مدت ۲۰ دقیقه با در پوش دم کنید .

میتونید رو پلوتون رو یه قابلمه برعکس قرار داده و یا با فویل بپوشونید و در فر ۱۸۰ درجه حدود یک ساعت  دم کنید . البته بسته به فر شما ممکنه زمان و درجه متفاوت باشه .

یه روش دیگه هم برای این نوع تزیین وجود داره :

قابلمه نچسب رو حسابی چرب کنید وبرعکس روش دستور بادمجونای قلمی سرخ شده رو از کف قابلمه شروع به چیدن کنید. بعد برنجتون رو آروم داخل قابلمه بریزین وبا پشت قاشق فشرده کنید تا قالبی بشه و اون یه کوچولو از لبه بادمجونا رو که از قابلمه بیرون زده روی برنج برگردونید و برنجو دم بگذارید . اما زودتر برش دارین که بادمجونای کف نسوزن . وقتی برنج رو برگردونید دقیقا طرح مورد نظرو خواهید داشت .

پس با هر وسیله ای که دارین میتونید این تزیینو انجام بدین . دیگه هیچ بهونه ای برای انجام ندادنش ندارید ….!!!!

روی پلوتون رو با فلفل قالب زده و جعفری خورد شده و یا هر روشی که دوست دارید تزیین کنید .

آموزش پخت بادمجان پلو

آموزش پخت بادمجان پلو

 

 

فریده سادات جلالی

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت بادمجان پلو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی