آموزش پخت باقلاقاتق در مایکرویو

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 274 تاریخ : ۲۸ شهریور ۱۳۹۳
  • مواد لازم پخت باقلاقاتق برای شش تا هفت نفر

باقلا کشاورزی پاک شده: ۵۰۰ گرم

سیر ریز خرد شده: چهار تا پنج حبه

شــوید تازه خـرد شده: یک پیمانه

روغن: چهار قاشق سوپخوری

زردچوبه: دو قاشق چایخوری

تخم مرغ: دو تا سه عدد

نمک: به میزان لازم

  • طرز تهیه باقلاقاتق با مایکرویو (غذای محلی استان گیلان)

باقلا را با سیرها، شوید، روغن و زردچوبه مخلوط کرده، درون یک ظرف بدون درپوش گذاشته و داخل دستگاه قرار میدهیم و با مایکروویو ۱۰۰ درصد به مدت پنج دقیقه زمان میدهیم تا تفت بخورند. (مابین زمان یک بار هم میزنیم)

چهار پیمانه آب گرم اضافه کرده و با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا آب به جوش آید. بعد در ظرف را میگذاریم و ظرف را داخل دستگاه با قدرت ۶۰ درصد، ۲۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا بپزد. (اگر خورش آب کافی نداشت کمی اضافه میکنیم). نمک اضافه کرده، تخممرغها را روی آن شکسته و ظرف را با درپوش با قدرت ۶۰ درصد، ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا تخممرغها بپزند.

این خورش با کته یا چلوی ساده سرو میشود.

نکته : میتوان به جای شوید تازه از دو قاشق سوپخوری شوید خشک استفاده کرد که در این صورت شوید خشک را بدون تفت دادن اضافه کنید.

آموزش پخت باقلاقاتق در مایکرویو

ساناز الیهاری فرد

مجله خانواده سبز شماره ۱۸۰ صفحه۴۴

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4085
نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت باقلاقاتق در مایکرویو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی