آموزش پخت بورانی بادمجان

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 219 تاریخ : ۱۸ شهریور ۱۳۹۲

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

آموزش پخت بورانی بادمجان

مواد لازم بورانی بادمجان:

بادمجان        4 عدد کوچک

ماست چکیده یا سفت       300 گرم

نعناع خشک ( به دلخواه )       1 قاشق چای خوری

نمک       1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه       1 قاشق چای خوری

پودرسیر / موسیر       1 قاشق مرباخوری (می توانید از سیر به میزان یک حبه هم استفاده کنید )

میزان مواد فوق را می توانید بسته به ذائقه خود ، کم یا زیاد کنید .
 

آموزش پخت بورانی بادمجان


طرز تهیه بورانی بادمجان
:
* برای آماده سازی این بورانی روش های مختلفی وجود دارد . یکی از این روش ها را با هم تجربه می کنیم :

* ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کرده و با چاقو روی آن ها چند شیار ایجاد کنید .
 

آموزش پخت بورانی بادمجان


* سپس آن ها را روی شعله پخش کن با حرارت متوسط قرار می دهیم . یک طرف بادمجان ها که کبابی شد ، آن ها را پشت و رو کرده تا طرف دیگر آن ها هم حسابی کبابی شود .

آموزش پخت بورانی بادمجان

آموزش پخت بورانی بادمجان


* سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و پوست بکنید .
* نکته : برای اینکه پوست بادمجان ها بهتر جدا شود ، آن ها را داغ داغ چند لحظه زیر آب سرد بشویید و سپس پوست بکنید .

آموزش پخت بورانی بادمجان


* بادمجان های پوست شده را با قاشق، غذاساز یا هر وسیله ای که دارید ریز کنید . اگر مایلید از سیر استفاده کنید ، آن را با بادمجان ها له کنید . ( من از پودر موسیر استفاده کردم .)

آموزش پخت بورانی بادمجان


* سپس ماست ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر یا موسیر، نعناع (دلخواه ) را به بادمجان ها ی ساطوری شده افزوده و مخلوط کنید.
 

آموزش پخت بورانی بادمجان


* بهتر است این بورانی را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی جا بیفتد و مواد به خورد هم بروند .

* بورانی بادمجان را می توانید به عنوان یک میان وعده سبک، همراه با نان میل کنید .

آموزش پخت بورانی بادمجان

 

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت بورانی بادمجان”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی