آموزش پخت ته چین مرغ با قارچ

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 418 تاریخ : ۱۴ آبان ۱۳۹۳

مواد لازم ته چین مرغ برای چهار نفر

برنج ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
ماست ۲ پیمانه
زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پیاز یک عدد

طرز تهیه ته چین مرغ

برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ‌ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد.

آموزش پخت ته چین مرغ با قارچ

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت ته چین مرغ با قارچ”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی