آموزش پخت خورش قیمه

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 559 تاریخ : ۱۰ آبان ۱۳۹۳

مواد لازم خورش قیمه
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری
لیمو عمانی ۴ عدد
لپه ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری پر
روغن جهت سرخ کردن
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه

نکته : غذاهای سنتی بسته به شهرهای مختلف و ذائقه افراد فرق می کنه ، ممکنه دوست داشته باشید مقدار لپه را کمتر را بیشتر بریزید و …

نکته : گوشتی که برای خورش قیمه استفاده می کنید بهتره مغز ران گوسفندی باشه چون لطیف تر و خوشمزه تره ولی میشه با گوشت گوساله هم درست کرد.

گوشت رو در ابعاد کوچک خرد می کنیم.

آموزش پخت خورش قیمه

به اندازه یک قاشق مرباخوری زردچوبه داخل پیاز سرخ شده می ریزیم.

آموزش پخت خورش قیمه

بعد گوشت رو داخلش ریخته و تفت می دیم تا رنگش عوض بشه .

آموزش پخت خورش قیمه

بعد رب رو ریخته و دوباره کمی تفت می دیم.

آموزش پخت خورش قیمه

بعد آب می ریزیم و اجازه می دیم گوشت کمی بپزه.

نکته : برای خوش رنگ تر و خوشمزه تر شدن خورش کمی هم زعفران اضافه کنید.

آموزش پخت خورش قیمه

برای جلوگیری از له شدن لپه ؛ لپه رو با کمی روغن تفت می دیم .

آموزش پخت خورش قیمه

آموزش پخت خورش قیمه

بعد داخل خورش می ریزیم .

آموزش پخت خورش قیمه

بعد لیمو عمانی رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم با حرارت ملایم گوشت و لپه بپزه و خورش جا بیفته.

در مراحل آخر پخت نمک و فلفل رو به خورش اضافه می کنیم.

آموزش پخت خورش قیمه

سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به سلیقه خودتون خلال یا قالب زده و سرخ کنید.

آموزش پخت خورش قیمه

آموزش پخت خورش قیمه

بعد در مرحله آخر کمی زردچوبه و نمک اضافه کنید.

آموزش پخت خورش قیمه

اینم از خورش قیمه خوشمزه …

آموزش پخت خورش قیمه

بهارک مبینی

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت خورش قیمه”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی