آموزش پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 233 تاریخ : ۲۶ تیر ۱۳۹۳

مواد لازم لازم پخت دلمه قارچ با مرغ
سیب زمینی یک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ 250 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز داغ نصف پیمانه
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
تخم مرغ سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم

  • طرز تهیه دلمه فارچ با مرغ

ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را پخته، پوست کنده و رنده می‌کنیم. یک عدد تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیب‌زمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار می‌گذاریم. سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت می‌دهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. از مخلوط سیب‌زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن می‌گذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع می‌کنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال زده، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

 

آموزش پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی