آموزش پخت شامی سویا

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 264 تاریخ : ۱۴ مهر ۱۳۹۳

مواد لازم شامی سویا برای چهار نفر
سویا دو پیمانه
تخم گشنیز ساییده شده یک قاشق مرباخوری
پیاز یک عدد
تخم مرغ دو عدد
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه شامی سویا

سویا را در آب خیس کرده و آب آن را دو تا سه بار عوض میکنیم. میتوانیم در مرحله آخر با کمی شیر خیس کنیم.

سویا، تخم گشنیز و پیاز را با هم چرخ میکنیم. آرد، تخممرغها، جعفری، پیازچه، نمک و فلفل را اضافه کرده و ورز میدهیم. حالا از مواد با قاشق برداشته، در آرد سوخاری میغلتانیم شامیها را در دست فرم داده و سرخ میکنیم.

نکاتی در مورد پخت شمای سویا

میتوانیم از آرد سوخاری استفاده نکنیم، در این صورت روغن کمتری هم استفاده میشود. این شامی بسیار ترد بوده و بهتر است در اندازه های کوچک تهیه شود.

آموزش پخت شامی سویا

سعیده نظام آبادی – کارشناس آشپزی و شیرینی پزی

منبع : خانواده سبز

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4085
نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت شامی سویا”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی