آموزش پخت ماهی شکم پر به سبک ژاپنی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 206 تاریخ : ۴ تیر ۱۳۹۳
  • مواد لازم برای 4 نفر

یک کیلو ماهی قزل آلا یا ماهیان مشابه
یک عدد سیب پخته شده و قطعه قطعه شده
ادویه یک قاشق چهایخوری
4 قطعه لیمو شیرین
پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
مارگارین یا کره ذوب شده نصف فنجان

 

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک ژاپنی

منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

 

آموزش پخت ماهی شکم پر به سبک ژاپنی

ماهی شکم پر ژاپنی

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت ماهی شکم پر به سبک ژاپنی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی