آموزش پخت میرزا قاسمی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 132 تاریخ : ۴ آذر ۱۳۹۲

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131


 

آموزش پخت میرزا قاسمی

مواد لازم میرزا قاسمی
•    10 عدد بادنجان متوسط                
•    5 عدد تخم مرغ                           
•    یک بوته سیر                                 
•    یک كیلوگرم گوجه فرنگی                    
•    200 گرم  كره یا روغن                      
•    زردچوبه و نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه میرزا قاسمی

1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.

3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید.

4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است.

 

منبع : برترینها

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4045
  • طرز پخت نازخاتون (غذای شمالی)

    طرز پخت نازخاتون (غذای شمالی)

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت میرزا قاسمی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی