آموزش پخت نان خامه ای در خانه

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 286 تاریخ : ۷ آذر ۱۳۹۴

مواد لازم نان خامه ای
تخم مرغ :  ۴عدد
شیر : ۳/۴پیمانه
آب : ۱/۲ پیمانه
آرد الک شده : ۱پیمانه
کره : ۵۰ گرم
نمک : ۱ پنس یا مقداری که بین دوانگشت قرار گیرد
پکینگ پودر : ۱/۲قاشق چایخوری
پودرهل : ۱/۴قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۴قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای
آب و شیر و کره را روی حرارت تا بجوشد به محض جوش آمدن مخلوط آرد و پکینگ پودر و هل و وانیل را یک جا ریخته و سریع هم زده تا خمیر یکدست بشهحدود ۵ دقیقه هم زده بعد از روی حرارت برداشته و گذاشته خنک شود.

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

بعد که خمیر سرد شد حالا دونه دونه تخم مرغها را اضافه کرده یعنی یکی شکانده خوب با هم زن برقی زده حدود ۱ دقیقه بعد یکی دیگه به همین ترتیب تا اخرین تخم مرغ در اینجا خوبه خوب هم زده حالا یک خمیر صاف و یک دست خواهید داشت.

یک قیف راکه ماسوره شکوفه دار وصل کردیم با این خمیر پر کرده و با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شکل داده و در فر ۱۵ دقیقه باشد.

حالا بدونه اینکه در فر باز شود دما را بعد از ۱۵ دقیقه از ۲۰۰ درجه به ۱۷۰ درجه برگردانده و ۱۵ دقیقه دیگر در فر باشد تا کامل پف کند و طلایی شود.

بعد از در آوردن از فر گذاشته سرد شود و بعد با خامه فرم گرفته از زیر نان پر کرده.

این نان چون شیرین نیست میشه با سالاد اولویه یا حلوا و … پر کنید.

آموزش پخت نان خامه ای در خانه
منبع : خراسان نیوز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت نان خامه ای در خانه”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی