آموزش پخت پاستا میگو چیلی
- مواد لازم برای پخت پاستا میگو چیلی (دو نفر)
پاستا ۲۰۰ گرم
کره۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۱ قاشق سوپخوری
سیر خرد شده ۴ حبه
پودر چیلی ۱ قاشق چایخوری
میگو کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
پوره یا رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
- طرز تهیه پاستا میگو چیلی
پاستا را به همراه کمی نمک و روغن ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابهای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه میدهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت میدهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و میگذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجهفرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط میکنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو میکنیم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com